Gezocht onderwijsassistent schakelklas:
Leerkracht groep 3 (0,3750 FTE)

Onze school

OBS De Winde in Nootdorp is onderdeel van de Scholengroep Holland. Wij hebben op dit moment ruim 300 kinderen op school, verdeeld over twee locaties. Op onze school werkt een gedreven team samen hard aan goed onderwijs. Op onze school hebben we een schakel- en plusklas. Per 1 augustus 2018 heeft de school een nieuwe directeur, die samen met het team op de ingeslagen weg verder wil en het onderwijs op De Winde verder wil verbeteren in een fijne werkomgeving. Afgelopen schooljaar zijn wij gestart met het EDI en het beredeneerd aanbod in groep 1-2 aan de hand van Kijk!.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken vanaf 29 oktober 2018, of zo spoedig mogelijk daarna, naar een kanjer van een onderwijsassistent voor de schakelklas.

• Ben jij een gedreven onderwijsassistent die affiniteit heeft met leerlingen die de Nederlandse taal nog niet (goed) beheersen?
  • Spreekt het jou aan om instructie/pre-teaching te geven aan kleine groepjes leerlingen?
  • Wil jij leerlingen helpen met hun dagplanning?
  • Wil jij assisteren bij het nakijken en de voorbereiding per niveaugroepje en tijdens toetsmomenten?
  • Wil jij wekelijks het thema op- en afbouwen met de groepsleerkracht?
  • Kun jij kopieerwerkzaamheden verrichten en andere werkzaamheden die de leerkracht ondersteunen?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde opleiding tot onderwijsassistent?

Dan zoeken wij jou!

Wij bieden:

Een leuke baan, behulpzame collega’s, begeleiding op alle fronten, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders.

Arbeidsvoorwaarden

De geboden werktijdfactor is 0,3750 conform CAO PO

Interesse?

Motivatie met CV graag z.s.m., uiterlijk 31 oktober 2018 mailen naar: kvandenberg@obsdewinde.nl. Voor informatie kun je altijd bellen met 015-3102000 of 015- 3105310 en vragen naar Karin van den Berg.

Leerkracht bewegingsonderwijs

Leerkracht groep 5