Sponsorloop Groep 4B

Ook de kinderen van groep 4B liepen vorige week mee met de Sponsorloop voor Roparun. Met heerlijk weer een tocht langs alle scholen van Nootdorp. Voor de meester was dit de eerste kennismaking met de wijken rond de Winde, en met de kinderen als prima gidsen! Bij alle scholen stond de politie paraat om de kinderen te laten zien hoe arrestantenbusjes eruitzien van binnen, om hen te laten voelen hoe zwaar het kogelvrije vest is dat agenten dragen en om hen te laten horen hoe HAAAAAARRRRRRDDDDD een sirene klinkt! Geweldig!

De sponsorkaarten werden ’s morgens al ingeleverd, prachtige resultaten en elke stuiver – heet dat nog zo? – telt! En de kinderen hebben allemaal de sponsorloop volbracht! Dus sponsors, pak uw portemonnee: Afspraak is afspraak!

Dank ook aan de hulpmoeders, zonder hen was het ons echt niet gelukt!