Onze school is gezond!

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald! Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. En dat doen wij!

Werken aan een gezonde leefstijl op school heeft veel voordelen. Het is een hot item in onze maatschappij, waar we als school niet omheen kunnen en willen. Dé plek om kinderen te bereiken en bewust te maken van een gezonde leefstijl is school. We willen onze leerlingen bewust leren kiezen voor een gezonde manier van leven met gezonde eetgewoonten.

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.