De Winde knalt het nieuwe schooljaar in

Eind vorig schooljaar en de zomervakantie stond bij obs De Winde in het teken van inpakken en verhuizen. De kinderen en leerkrachten van locatie Sytwinde zijn verhuisd naar De Poort 6. Tijdens de zomervakantie zijn alle spullen verhuisd naar De Winde. Daarnaast is er veel geklust en geschilderd om de school op te frissen. Want alle kinderen krijgen een nieuwe start op de vernieuwde school.

Nu zijn bijna alle groepen samen gevestigd in De Winde. De groepen 5 en de schakelklas hebben dit schooljaar les in ‘De Buis’ op 50 meter afstand van het hoofdgebouw. Ook deze lokalen zijn opgefrist.

Bij het moderne, frisse pand is de gymzaal van de school is lekker dichtbij, aan de overkant van de school. De BSO is om de hoek zit en de leerlingen, ouders en het team van de Winde zitten nu dicht bij elkaar.   

Om het bijzondere nieuwe schooljaar met elkaar op feestelijke wijze te starten, werden alle kinderen met hun ouders uitgenodigd om op de eerste schooldag naar het plein te komen. De rode loper lag al uit en met een grote confetti-knal werd de vernieuwde school in gebruik genomen. Nadat iedereen had afgeteld kon de deur met de grote gouden sleutel worden geopend.

Bent u nieuwsgierig naar deze school en wilt u kennismaken, maakt u dan met de directeur Karin van den Berg een afspraak. Dit kan via telefoonnummer (015) 310 53 10 of via mail info@obsdewinde.nl.